VILNIAUS JUSTINO VIENOŽINSKIO DAILĖS MOKYKLA

TAMO el.dienynas

Gerb. VJVDM mokiniai ir tėveliai, informuojame jog TAMO el. dienynas oficiali mokyklos naudojama priemonė, kuri yra ypač aktuali.

Norėdami naudotis TAMO el.dienynu mokiniams ir jų tėvams pirmiausia turi būti suteikiamas identifikavimo raktas.

Identifikavimo raktas reikalingas tik tiems mokiniams, kurie TAMO dar nesinaudoja. Kiti prie TAMO el.dienyno gali prisijungti su turimais duomenimis.

 

Naujiems mokiniams Identifikavimo raktгus atsiųsime el.paštu iki rugsėjo 4 d. 12val.--> jeigu neturite prisijungimo prie TAMO, parašykite dailės mokyklos mokinio vardą, pavardę ir klasę, el.pašto adresu tamo@vienozinskis.lt ir mes atsiųsime.

Asmeninis raktas, kuris skirtas vaiko registracijai. Šio rakto struktūra: pvz. vardpavarA11a1a1a111

Vaiko identifikatorius-raktas, kuris skirtas tėvų registracijai. Rakto struktūra: pvz. vardpavarT11a1a1a111

SVARBU! Registracijos raktai nėra prisijungimo duomenys. Jie skirti TIK registracijai.

Visi vartotojai, kurie nori registruotis TAMO e. dienyne, privalo turėti savo el. pašto adresą, kadangi el. pašto adresas svarbus užtikrinti duomenų saugumą.

S V A R B U

--> jei mokinys kitoje mokymo įstaigoje naudojasi TAMO dienynu – naujos registracijos atlikti nėra būtina. Tokiu atveju į tamo@vienozinskis.lt turite atsiųsti mokyklos ar kitos įstaigos mokiniui paskirtą “Asmeninį raktą”, o dailės mokyklos administratorius paskyras apjungs. Kitaip tariant, prisijungę su turimais duomenimis matysite ne tik mokyklos duomenis, bet ir dailės mokyklos duomenis.

--> jei mokinio tėvai naudojasi TAMO, gali matyti vaiko mokymosi informaciją keliose mokyklose, taip pat ir dailės (Veiksmai: 1. menu: Pridėti vaiką; 2. įvedama iš Dailės mokyklos gautas Vaiko identifikatorius-raktas; 3. mygtukas: išsaugoti). Duomenų atsinaujinimui reikiama prisijungti prie paskyros iš naujo – bus rodomas naujai pridėto vaiko mokymosi informacija.

Prisijungus ir paspaudus dešinėje viršuje ant rodomos mokyklos pavadinimo arba vaiko vardo ir pavardės, bus pateikiamas abiejų/visų vaikų/mokyklų profilių pasirinkimas.

 

Ką daryti, jei vartotojas pamiršo savo prisijungimo duomenis?

Jeigu vartotojas YRA patvirtinęs savo el. pašto adresą, tuomet adresu https://dienynas.tamo.lt/ pasirenka Pamiršote prisijungimo duomenis?, įveda savo patvirtintą el. pašto adresą ir gauna el. laišką su instrukcija slaptažodžio pasikeitimui. Laiške bus nurodytas ir paskyros naudotojo vardas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Pertrauka
  • 1. 15.45 - 17.45
  • 2. 18.00 - 20.00
  • 3. 20.00 - 22.00